iPhone X – ce avantaje iti aduce?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Te tenteaza de ceva vreme telefonul regandit in intregime de Apple? Cum ar fi sa te tentam si mai tare prin intermediul acestui articol, prezentandu-ti avantajele pe care acesta ti le aduce?

Apple le-a dat de ales clientilor sai fideli- sa treaca imediat la iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, doua telefoane formidabile sau sa mai stea cateva luni pentru iPhone X, telefonul vedeta complet reinventat. Este adevarat ca este putin mai scump, dar ofera functii si avantaje pe care niciun alt telefon iPhone nu le-a oferit pana acum.

Un ecran remarcabil pe intreaga sa suprafata, care atrage instant atentia, un telefon extrem de inteligent care raspunde la orice atingere, la privirea si chiar la vocea ta… si cate si mai cate.

Un ecran mai mare si un format mai mic. Am putea spune chiar ca noul telefon iPhone X este un ecran cat vezi cu ochii. Este cel mai evident avantaj al noului telefon iPhone X. Densitatea pixelilor sai este mult mai ridicata, imaginile fiind mai nete. In plus, face apel la tehnologia OLED pentru contraste minunate si pentru imaginii mult mai vii. Ecranul Super Retina este de 5,8 inchi deci este mult mai impresionant si mai performant.

Paraseste o aplicatie sau treci de la una la alta cu o simpla glisare. iPhone X iti va schimba in intregime toate obiceiurile, eliminand butonul cu care te poti intoarce la ecranul principal. Este o revolutie inspre simplitate si inspre naturalete.

Tehnologia Face Id te va ajuta sa iti deblochezi telefonul si sa te autentifici. De asemena, camerele sale sunt optimizate, mai rapide si mai mari. Iar pixelii sai sunt si ei cu mult mai profunzi. Cu alte cuvinte, te va ajuta sa faci cele mai bune poze.

Un procesor mai bun. Procesorul noului telefon de la Apple este mult mai puternic. Deci este cu 30% mai rapid si consuma de doua ori mai putina energie. Iar bateria sa ar trebui sa tina cu doua ore mai mult fata de iPhone 7.

In plus, noul iPhone X te va ajuta sa iti creezi proprii tai Emoji, rebotezati, « animoji ». Sunt emojis care functioneaza dupa principiul realitatii augmentate si care imita simultan expresiile faciale.

iPhone X este fara indoiala cel mai bun smartphone de la Apple. Noul iPhone este un telefon foarte frumos. Dispune de un nivel de finisare si de o inginerie de care foarte putini sunt capabili.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *