ISO pentru firma de constructii

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Ca orice firma specializata in constructii rezidentiale si nerezidentiale. Principala nostru tel este de a avea cladiri rezistente si durarabile. Arhitectul cu care alegem sa alegem pe majoritatea proiectelor este unul dintre cei mai buni din Romania. Pentru a atesta calitatea serviciilor oferite detinem calificare ISO 9001 in domeniul constructiilor rezidentiale si nerezidentiale, care are ca scop intelegerea nevoilor si asteptatilor clientilor, pentru a realiza cat mai precis ceea ce isi doresc, urmand ca la sfarsitul colaborarii sa avem parte de un feedback pozitiv.

Cel mai recent proiect cu care ne mandrim este complexul rezidential din zona vitan, cu trei blocuri, un parculet si piscina in aer liber. Inca din timpul constructiei acesta a fost contractat in proportie de 90%, proprietarul este unul cu proiecte de renume pe piata din Romania, astfel incat garantia calitatii a fost motivul pentru care mojoritatea apartamentelor au fost vandute. Istoria companiei incepe impreuna cu doi frati care isi doresc sa reuseasca in viata, si incep prin a face cateva constructii minore intr-un sat de munte, impreuna cu cativa localnici angajati periodic in functie de cum existau proiecte.

Cu ajutorul unor resurse stranse in urma micilor lucrari am investit in masini, mai mari sau mici. Cel mai insemnat proiect de care am fost incantati pentru ca era de o anvergura mai mare a fost constructia unei farmacii micute, care functioneaza si acum. Pe parcurs am inceput sa avem proiecte micute in oras, urmand ca in aproximativ trei ani sa vina si proiectele mai mari. Toti cei care aleg sa lucrezi la noi beneficiaza mai intai de un curs de calificare oferit de catre firma, iar cei care nu sunt in oras au parte de sedere gratuita pe durata contractului chiar intr-unul din blocurile construite de catre noi. In prezent, cifra de afaceri este de doua  milioane de euro.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to ISO pentru firma de constructii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *