Iti plac cainii?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Stim cu totii ca cele mai apreciate animale de catre oameni sunt cainii si acestia sunt considerari cei mai buni prieteni a omului. Probabil multi dintre voi va doriti un caine acasa, poate ca ati vrea sa aveti un caine de rasa pe care sa-l plimbati in fiecare dimineata si sa iesiti cu el afara tot timpul. Cei care au caini stiu despre ce este vorba si ce inseamna sa ai grija de un caine. In ultima vreme sunt multi care au ales sa-si cumpere un animal de casa, iar in cele mai multe cazuri este vorba despre caini. Atunci cand te-ai hotarat sa-ti cumperi un caine poate iti vine greu sa alegi unul, fiecare rasa avand ceva special care te atrage.

Daca vrei sa-ti cumperi un caine trebuie sa stii ca vei avea anumite responsabilitati in plus, va trebui sa ai grija de el asa cum se cuvine, sa il hranesti la timp, sa il plimbi atunci cand simte nevoia. Sa ai grija de un caine nu esti chiar atat de usor, chiar daca pare frumos sa isi cu un caine afara si sa te distrezi cu el, atunci cand ajungi sa te intalnesti cu problemele care apar in ingrijirea unui caine nu ti se va mai parea atat de interesant.

Vedem la o multime de oameni caini frumosi, cu o blana stralucitoare, sanatoasa si plini de energie, dar nu este chiar atat de usor sa intretii un caine si sa-l faci sa arate asa. Hrana pe care alegi sa o dai cainelui este foarte importanta in dezvoltarea lui. Daca vrei sa ai un caine care sa arate bine, sa fie sanatos si sa aiba tot timpul energie va trebui sa alegi cu grija mancarea pe care i-o cumperi si  sa te informezi foarte bine inainte de a cumpara ceva.

Daca ai un caine mic, trebuie sa ii cumperi anumite medicamente pentru a-l feri de diferite afectiune care apar foarte des la pui. Asa am procedat si eu cu niste caini de la tara care am vazut ca se simteau cam rau. Dupa ce le-am cumparat cateva pastile recomandate de cel de la farmacia veterinara si-a revenit intr-un timp foarte scurt si acum a crescut frumos si este plin de energie.

Daca vrei sa ii cumparati cainelui vostru mancare de calitate, puteti cauta un pret Royal Canin si sa vedeti daca va permiteti pungile cu mancare de la Royal Canin, fiind o campanie care produce mancare pentru animale de multi ani si astfel au capatat o experienta care ii ajute sa produca doar cea ce este mai bun pentru animalele noastre.

Mi-as dori sa am si eu un caine, dar din pacate stau la apartament si estem ai complicat, nu este atat de usor sa ai gria de un caine la apartament. Cei care stau la casa cu siguranta au mai multi caini, pentru ei este foarte usor sa ingrijeasca un animal. Sper ca te pe viitor sa nu mai locuiesc tot la apartament, iar daca voi reusi sa ma mut, cu siguranta imi voi cumpara un caine.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *