Jamesy Boy

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Jamesy Boy este un film aparut anul acesta, mai exact pe 4 ianuarie 2014. Fiind un film relativ nou o multime de oameni doresc sa-l vizioneze, filmele noi fiind la mare cautare. Filmul produs in regia lui Trevor White a reusit sa adune cateva note pe IMDB, dar momentan are o nota mica, doar 6,2.

Filmul este o biografie, o poveste adevarata redata in imagini dupa viata unui pusti care ajunge la inchisoare, dupa ce s-a alaturat unei mafii, devenind unul dintre membrii preferati a sefului. Atunci cand se gandea sa paraseasca mafia, seful sau ii mai cere o favoare, dar atunci greseste si este prins de politie, urmatoarea zi fiind la inchisoare. Pentru el a fost usor sa se adapteze la viata de acolo, chiar daca era un mediu ostil si plin de indivizi care vroiau sa-ti faca raul.

Sfarsitul este interesant, un pusti care se lasa de cea ce a facut rau pana atunci si se apuca sa scrie poezii, asta inca din inchisoare.

Povestea este chiar captivanta, iar dupa parerea mea, este un film bun ce merita vizionat, mai ales pentru ca avem ceva de invatat, fiind o poveste reala foarte bine prezentata.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *