Jocuri de strategie pe care le recomand

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Intotdeauna mi-au placut jocurile de strategie, asa ca stiu cateva jocuri bune pe care vreau sa vi le recomand si voua. Eu nu joc prea multe jocuri, doar cateva, care imi plac mult si nu ma las de ele. Cateodata mai fac o pauza, dar tot timpul revin la aceleasi jocuri, chiar daca le-am terminat de mai multe ori tot imi place sa le joc, intotdeauna poti incerca strategii noi si devin mai interesante.

Age of Mythology este unul din jocurile mele preferate. Il stiu de multe timp si inca il mai joc. Imi place sa joc online, folosind programul Gameranger. Am cativa prieteni care joaca si ei, iar cand am chef sa ma joc putin ii sun si ne bagam toti la un mic joc, astfel devine mai interesant. Este jocul de strategie potrivit pentru cei care prefera ceva mai clasic. Iti poti alege unul din cativa zei din mitologie, fiecare are puteri diferite si armata diferit, iar asta este cel mai interesant. Ar trebui sa-l incercati, daca va plac jocurile de strategie, sunt sanse mari sa va “atasati” de el.

In ultima vreme am jucat The lord of the rings The battle for Middle-Earth, un joc des strategie inspirat din filmul Stapanul Inelelor. Sigur ati auzit de el, ar fi chiar imposibil sa nu stiti de acest film popular. Mie unul mi-a placut foarte mult filmul, l-am vazut de mai multe ori si intotdeauna m-am uitat la el cu placere, pentru ca este filmul meu preferat. Din acest motiv am incercat si jocurile inspirate din film, iar acest joc de strategie imi place mult, chiar il joc de cateva zile si fac cateva misiuni pe zi. La nivelul de dificultate HARD e putin cam greu, daca nu ai ceva experienta nu e chiar atat de usor sa il termini. Imi place ca la urmatoarele misiuni vei folosi armata cu care ai ramas de la misiunea anterioara.

Doar aceste 2 jocuri de strategie mi-au placut si am incercat mai multe. Sunt jocurile mele preferate si va recomand sa le incercati si voi, sunt sanse mari sa va placa.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *