Jocuri pe care sa le incerci pe Android – Partea 3

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Am ajuns deja a al 3-lea articol in care vorbesc despre jocuri pentru Android. In general spun cate ceva despre 3 jocuri, asa voi face si acum, iar pe viitor voi prezenta din ce in mai multe jocuri pe care le-am incercat. Chiar daca nu ma joc foarte des pe tableta si nu imi instalez mereu jocuri noi, cateodata mai incerc si alte jocuri, fiindca vreau tot timpul sa vad ceva nou.

fruit ninja

1. Fruit Ninja. Sigur ati auzit de el, este un joc popular pe care sigur l-ati incercat macar o data. Este disponibil pe gadgeturile cu touchscreen si trebuie sa tai cat mai multe fructe pentru a face un scor mare. Nu este un joc chiar atat de usor, dar in momentele de plictiseala sau cand ai nevoie de o pauza este perfect.

temple-run-

2. Temple Run. Sigur v-ati chinuit sa ii bateti recordul prietenului vostru, fiind un joc destul de greu. Trebuie sa mergi cat mai mult, fara sa fii prins de animalele care te urmaresc. Nu este chiar atat de usor, pentru ca pe masura ce inaintezi creste viteza si trebuie sa fii mult mai atent pentru a trece de toate obstacolele.

2048

3. 2048. Eu il joc si pe calculator dar si pe tableta, pentru ca vreau sa fac un scor cat mai mare. Pana acum am reusit sa fac un patrat cu 2048 si 4096, dar acum incerc sa imi bat recordul si sa ajung la 8192, dar este foarte greu si nu stiu daca voi reusi prea curand.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *