Jocurile online – inca o alegere pentru copii?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Se stie ca putini mai aleg jocurile online, mai ales in zilele acestea cand apar tot timpul jocuri noi cu o grafica foarte interesanta si de generatie noua. Aceste jocuri au cam atras toti tinerii gameri, majoritatea alegand jocurile mai complexe cu o grafica de invidiat. Eu nu ma joc prea des, iar cand o fac aleg jocurile online, jocuri simple care nu necesita performante prea mari la calculator. Ma joc de ceva online, sunt multe jocuri online care imi plac, chiar daca sunt jocuri simple care nu au nimic foarte special.

In ultima vreme m-am jucat pe Facebook si tableta, nu prea am mai deschis jocuri mai mari din calculator de ceva vreme. Prefer sa aleg ceva simplu, dar care in acelasi timp este interesant si te faci sa te joci cat mai mult, pana ajungi la un scor record mai mare. M-am jucat foarte mult jocul 2048 si 4096, un joc de care sigur ati auzit, care este considerat noul Flappy Bird. In acest joc este vorba de niste patrate care reprezinta anumite numere. Tu esti nevoit sa faci un patrat cu 2048 de puncte pentru a termina, ar asta este destul de greu, pentru ca pornesti de la 2 puncte si vei ajunge la un anumit moment cand nu vei mai putea sa faci nici o miscare.

Caut de multe ori jocuri internet pentru ca am gasit de multe ori jocuri interesante care meritau incercate. Eu nu ma joc foarte des, doar atunci cand vreau sa ma relaxez putin. Dupa parerea mea, un joc simplu este metoda perfecta pentru a te relaxa, daca ai nevoie de  cateva minute in care sa nu mai lucrezi nimic.

Atunci cand am mai multa treaba de facut pe internet, aleg sa ma joc putin o data la 30 de minute sau o ora, dupa ce termin anumite chestii de facut, astfel pot sa reincep treaba cu mai mult spor.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *