Jordan Belfort vine in Romania

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Sigur ati auzit de filmul The Wolf of Wall Street, un film care a reusit sa atraga o multime de fani intr-un timp foarte scurt. Prezentant povestea un Jordan Belfort, un om de afaceri de succes de pe Wall Street, filmul este produs intr-o maniera interesanta si captivanta. Chiar daca este un film mult, de aproape 3 ore, poti sta cu ochii la monitor fara sa eziti, cand iti dai seama cat de  interesanta este povestea si cate ai de invatat de la ea.

Jordan Belfort vine in Romania pe 18 noiembrie pentru a sustine o conferinta in care sa-si destainute cateva din secretele lui, secrete care te vor ajuta in viata ta de om de afaceri, daca te hotarasti sa pornesti pe acest drum. Succesul unui om de afaceri depinde de mai multi factori, iar Jordan Belfort te va ajuta sa intelegi de ce ai nevoie pentru a reusit in diverse tranzactii, pentru a atrage investitori si pentru a reusit sa faci cea ce ti-ai propus, fara sa dai gres.

Sunt sigur ca iti doresti sa il vezi, dar din pacate pretul unui bilet este destul de mare si nu oricine isi poate permite sa participe la aceasta conferinta. Sunt 3 tipuri de bilete pe care le poti achizitiona, Silver, Gold si Business Gold. Biletele Silver costa 375 de euro, cele Gold 390 iar cele Business Gold tot 390 de euro, asta pana pe 31 iulie. Dupa data de 31 iulie biletele Business Gold se vor scumpi la 440 euro.

Consider asta o mare oportunitate de a invata lucruri noi despre mediul de afaceri, dar nu imi permit sa dau atat de multi bani pentru a participa la o conferinta, fiind vorba de o suma prea mare.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *