The Kings of Summer

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

the kings of summer

In ultima vreme nu m-am uitat atat de des la filme, urmarind un serial, Prison Break. Atunci cand ma apuc de un serial, nu mai am timp de filme, pentru ca ma uit zilnic la multe episoade pentru a-l termina mai rapid, mai ales pentru ca nu pot sa ma uit zilnic, mai sunt zile cand nu am timp de serial.

Ieri am vazut filmul The Kings of Summer, un film interesant care merita vizionat. Este un film nou, aparut in UK pe 23 august 2013, deci nu este un film foarte vechi. Este vorba de 3 tineri care vor sa scape de regulile parintilor, astfel ajungand sa-si construiasca o casa in padure, pentru a trai dupa propriile reguli. Totul a fost bine pana cand 2 dintre ei s-au certat de la o fata si pana la urma fiecare s-a intors la casa lui. Un actor pe care l-am recunoscut a fost Moises Aris, cel care a jucat in rolul lui Rico in show TV foarte cunoscut, Hanna Montana.

Mesajul din afis este de urmat, “Why live when you can rule”, te indeamna sa-ti traiesti viata asa cum vrei, dupa propriile reguli, nu dupa regulile altora. Dupa parerea mea, asa ar trebui sa faca fiecare, sa-si faca o viata exact asa cum vrea el.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *