La ce sa ne asteptam de la noile generatii de telefoane?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Tehnologia avanseaza pe zi ce trece asa ca noile generatii de telefoane sigur vor oferi ceva impresionat. Cu siguranta vom avea parte de telefoane tot mai performante care sa inlocuiasca multe gadgeturi la care avem acum acces. In fiecare an apar noi telefoane de la marii producatori, fiecare incercand sa atraga utilizatorii cu tehnologii noi si performante cat mai mari. Utilizatorii normali cauta un telefon care sa aiba cat mai multe functii, sa fie cat mai performant pentru a ii putea ajuta in mai multe situatii. Pana la urma, un smartphone trebuie sa fie capabil sa faca mai multe lucruri, sa inlocuiasca majoritatea gadgeturilor pe care le folosim in ziua de azi. Dupa parerea mea, acest lucru este foarte important, sa putem folosi doar un gadget care sa faca si treaba celorlalte.

In cateva luni cu siguranta siguranta vor aparea noi telefoane de la Apple si Samsung, iar acestea vor fi tot mai performante de la an la an. Cei care vor sa aiba tot timpul ultimul tip de telefon, sigur aceasta lansarea telefonului Samsung Galaxy S7, un telefon care ar putea revolutiona piata mobila. Avand in vedere cat de multe functii cuprind telefoanele din ziua de azi, sunt curios ce imbunatatiri s-ar mai putea aduce pe plan tehnic la un telefon. Acum un telefon inlocuieste o multime de alte lucruri din casa, dar multi se gandesc ca s-a ajuns la un impas cand vine vorba de noi tehnologii care ar putea fi implementate intr-un telefon. Totusi, imbunatatiri vor aparea tot timpul, fie ca vor aparea tehnologii noi sau nu, tot timpul se vor imbunatati tehnologiile actuale, fiind un lucru foarte bun.

Dupa ultima lansarea a celor de la Apple, un telefon care a dezamagit pe multi, aducand un plus de valoare doar la design, specificatiile tehnice fiind putin neglijate, toti se asteapta la ceva nou si de la acestia. Probabil vor lansa in lunile viitoare un telefon care sa impresioneze orice utilizator, un telefon care sa aduca un plus de valoare in aceasta piata.

In concluzie, lumea telefoanelor mobile va fi tot timpul intr-o expansiune majora si tot timpul vor aparea gadgeturi noi care ne vor atrage privirile.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to La ce sa ne asteptam de la noile generatii de telefoane?

  1. Dumitru says:

    Din punctul meu de vedere telefoanele actuale au tot ce le trebuie , ar mai lipsi sa puteam vedea cu infra rosu, sa vedem prin obiecte, sa ne citeasca retina ca sa putem face acces, insa asta e putin SF, momentan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *