Last Vegas

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

las vegas

Uneori simti nevoia sa te uiti la o comedie, iar atunci cauti ceva bun pe internet pentru a fi sigur ca vei avea parte de o comedie pe cinste. Last Vegas  este un film ce a aparut in anul 2013 si a reusit sa castige un premiu important din categoria acestor filmul.

In traducere, titlul filmului ar insemna Burlaci Intarziati, fiind vorba despre o petrecere a burlacilor. Trei prieteni care au trecut de 60 de ani au organizat o petrecere a burlacilor pentru un prieten de a lor, care a ales sa se casatoreasca cu o femeie mult mai tanara decat el. Acestia ajung in Las Vegas si se distreaza prin cazinouri, iar unul dintre ei castiga o suma mare de bani la poker. Cei patru se distreaza pe cinste, chiar daca sunt trecut de 60 de ani.

Filmul are o idee interesanta, iar sfarsitul este neasteptat. Pe IMDB are o nota mica, doar 6,7 dar in general comediile nu au note foarte mari, fiind putin apreciate in lumea filmelor, cel putin asta este parerea mea.

In concluzie, daca doresti sa te uiti la o comedie impreuna cu prietenii tai, consider ca Last Vegas este filmul perfect si ar trebui sa-l vedeti, sigur o sa va amuze.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *