Locuri frumoase in Bucuresti

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Chiar daca cei mai mult nu considera Bucurestiul un oras foarte frumos, gandindu-se doar la aglomeratia din acesta, totusi este un oras european foarte apreciat. Vin multi turisti sa viziteze capitala tarii noastre si cel mai multi pleaca cu o impresie buna despre obiectivele turistice ale capitalei, chiar daca este un oras aglomerat si cateodata unul murdar.

Eu nu am mai fost in Bucuresti din luna decembrie a anului trecut, dar vara asta vreau sa ma mai plimb putin pana la Bucuresti, pentru ca sunt destule evenimente importante la care ar putea participa. Atunci cand ma aflu intr-un oras strain imi place sa ma plimb tot timpul prin el, sa vad cat mai multe locuri si sa vizitez cea ce este mai important. Daca te duci la Bucuresti, in cateva zilei vei putea vizita cele mai importante obiective turistice si iti vei face o idee despre cat de frumos este capitala tarii.

Cei care se duc intr-o excursie in capitala vor dori sa viziteze cele mai importante obiective turistice, printre care ar fi:

1. Palatul Parlamentului. Este cel mai important obiectiv turistic din Bucuresti, fiind o cladire imensa atrage atentia tuturor. Cu peste 1000 de incaperi, este locul unde se duc prima daca turistii ajunsi in capitala. Construita in timpul regimului comunist, inca atrage multi turisti straini.

2. Muzeul Taranului Roman. Sigur ati auzit de el, pe la prieteni, rude sau la televizor.  Pentru cei care sunt interesati de folclorul tarii noastre, ar trebui sa viziteze acest important muzeu. Avand o mare colectie de obiecte folclorice reprezentative pentru Romania, este vizitat atat de straini cat si de romani. Pentru mine nu reprezinta un obiectiv turistic important, nefiind interesat de folclorul tarii noastre, dar sunt sigur ca pentru multi, este ceva foarte important.

3. Centrul Vechi. Daca te duci in Bucuresti trebuie sa te plimbi macar odata pe strazile din Centrul Vechi Istoric, pentru ca vei avea ce admira. Cladirile sunt impresionante, iar localurile frumos aranjate te vor obliga sa stai la un suc sau sa mananci ceva la un, doar pentru a mai petrece putin timp acolo. Pe timpul verii este cel mai frumos, vara trecuta m-am plimbat putin prin Centrul Vechi si am ramas placut impresionat. Poti alege un frumos restaurant Bucuresti care sa te incante cu produsele lor si serviciile oferite.

4. Arcul de Triumf. Un important obiectiv turistic pentru Bucuresti, majoritatea turistilor aleg sa-l viziteze, fiind construit dupa modelul francez din Paris, atrage o multime de turisti in fiecare an.

In concluzie, daca ajungi intr-un oras mai mare, nu neaparat Bucuresti, este bine sa profiti de tot timpul pe care il ai si sa te distrezi cat de mult apuci, pentru a nu regreta vacanta.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Locuri frumoase in Bucuresti

  1. e-provincia says:

    Bucurestiul este un oras care atrage si va atrage in continuare turisti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *