Locuri misterioase pe care le poti vizita

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Planeta noastra este plina de locuri misterioase care merita vizitate de oricare dintre noi. Eu voi face o mica prezentare a 2 locuri pe care le consider mai ciudate si misterioase, astfel incat sa ne poata inspaimanta.

poarta spre iad

1. Poarta spre Iad. Numele e deja inspaimantator, dar povestea te va linisti. Aflata in Turkmenistan este rezultatul unei forari care nu a mers bine. Niste geologi sovietici erau in cautare de gaze naturale, moment in care au gasit o caverna, de unde a inceput sa iasa contitati mari de gaz. Acestia, temandu-se de o posibila poluare, au dat foc gazului, iar de atunci, resursele nu se mai termina si arme necontenit. Asta s-a intampla acum aproximativ 35 de ani.

gropi padure

2. Gropile din padure, in Rusia. Intr-o padure din Rusia s-au gasit mai multe gropi care par fara fund. Negasindu-se nici o explicatia pentru ele au devenit populare, fiind locuri unde s-au intamplat mai multe fenomene stranii. Locul unde se afla gropile este izolat, astfel incat accesul utilajelor folosite la saparea unor astfel de gropi ar fi imposibil.

 

Latest posts by admin (see all)

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *