Lupul de pe Wall Street – filmul pe care trebuie sa-l vezi in 2014

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Este aproape imposibil sa nu fi auzit pana acum de filmul Lupul de pe Wall Street, film ce a fost lansat in Romania pe 10 ianuarie anul aceasta. Inca din prima aparitie a s-a la cinema a reusit sa faca senzatie. O multime de oameni l-au apreciat si il considera filmul cel mai bun din 2014, pana acum. Pe IMDB a reusit sa obtina nota 8.5, clasandu-se pe locul 67, in topul primelor 250 de filme. A fost nominalizat de 5 ori la Oscar si foarte multa lume se asteapta ca Leornardo DiCaprio sa castige premiul pentru cel mai bine jucat intr-un rol principal, premiu pe care il merita.

Povestea lui Jordan Belfort, omul care a reusit sa se imbogateasca pe Wall Street, cu o firma de brokeri care avea si activitati ilegale, este interesanta si putem invata multe lucruri din ea. Modul prin care a reusit sa se imbogateasca intr-un timp relativ scurt si cum totul s-a distrus datorita agentilor FBI, este “invatatura de minte” pentru toti cei care incearca sa faca avere prin afaceri ilegale.

Filmul are unele parti foarte amuzante, fiind un film potrivit atunci cand ai nevoie de o comedie. Tine 3 ore, dar nu te poti plictisi. Actiunea nu lipseste din peisaj si reuseste sa te surprinda de fiecare data. Sunt doar cateva momente cand poate deveni putin plictisitor, dar in rest este un film de apreciat.

Povestea filmului este in mare parte reala. Scena cand o angajata este tunsa zero in schimbul sumei de 10.000 de dolari, este reala, declarand asta chiar Jordan Belfort. Petrecerile la birou nu lipseau din peisaj, angajatii fiind tot timpul pusi pe distractie, cel putin atunci cand nu era de munca sau cand aveau timp liber.

Am reusit sa vad filmul la cinema si am fost placut impresionat de acesta. Auzisem doar lucruri bune despre el, asa ca m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa-l urmaresc la cinema. Pacat ca nu este disponibile varianta 3D, as fi preferat mai mult sa-l vad astfel.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *