Man on a Ledge

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Aseara m-am gandit s-a ma uit la un film la TV, oricum nu  mai urmarisem ceva la televizor de mult timp. Dupa ce am terminat cea ce aveam de facut la calculator nu prea aveam somn asa ca cea mai buna varianta a fost sa urmaresc un film. Vazusem o reclama la ProTV cu acest film si mi s-a parut interesant, asa ca m-am gandit sa ma uit la el.

Este vorba de un fost politist care sustine ca i s-a inscenat un jaf a unui diamant si dorea sa dovedeasca ca este nevinovat. Dupa 2 ani de inchisoare, ajunge la o asa zisa inmormantare a tatalui sau si reuseste sa fuga de autoritati. Ajunge intr-un hotel si ameninta ca se va arunca de pe pervaz, daca nu indrepta cineva lucrurile. In tot acest timp, pentru a-si dovedi nevinovatia, fratele sau incearca sa fure diamantul pentru a afla toata lumea ca el nu a furat nimic.

Nu pot sa spun ca este un film foarte bun, chiar daca se putea face ceva foarte frumos, fiind o idee buna. Pe IMDB are nota 6.6, o nota mica pentru un film. A aparut in 2012, iar lansarea in Romania avut loc pe 27 ianuarie.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *