Motive pentru a avea un carlig la masina ta

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Posesorii unui autoturism cunosc perfect lipsa spatiului in timpul unei vacante sau in momentele in care sunt nevoiti sa transporte ceva. Exista situatii in care trebuie sa ataseze la autoturism o remorca sau chiar o rulota. Prin urmare, au nevoie de un carlig remorcare. Un carlig remorcare este cel care asigura legatura dintre remorca si autoturism dar si confortul din timpul condusului si siguranta conducatorului.

Care sunt avantajele unui carlig remorcare?

Un carlig de remorcare se dovedeste a fi extrem de util in momentele in care masina ta nu dispune de spatiu suficient pentru a transporta valize sau obiecte mai mari. In astfel de momente se impune folosirea unei remorci atasate de carlig. Carligul de remorcare este extrem de important pentru siguranta conducatorului. Prin urmare, trebuie sa te asiguri de faptul ca acesta este omologat.

Fie ai nevoie de un carlig remorcare golf4, carlig remorcare golf 5 sau carlig remorcare golf 6, trebuie sa iti iei o serie de precautii deosebit de importante. Carligul de remorcare trebuie sa indeplineasca o serie de conditii pentru a nu pune circulatia in pericol sau a celorlalti participanti in trafic. Compatibiliatatea este un criteriu esential si obligatoriu. Cu alte cuvinte, daca ai nevoie de un carlig remorcare golf 4 trebuie sa cauti unul compatibil cu masina ta la un pret acceptabil. Daca nu stii inca acest lucru, afla ca nu exista carliguri de remorcare universale.

Cum sa alegi corect un carlig de remorcare?

Daca ai nevoie de un carlig remorcare golf 6 trebuie sa stii ca acesta este de doua tipuri – cu montare rapida, adica cu nuca demontabila si cu atasare pe baza de suruburi. Avantajul carligelor de remorcare pe baza de sururburi sunt urmatoarele: au un pret avantajos, sistemul de prindere este unul simplu iar carligul are o durata lunga de viata.

Exista si carlige de remorcare retractabile care dispun de un sistem inovativ  datorita caruia carligul de remorcare dispare sub bara si ramane disponibil utilizatorului in orice moment. In momentele in care acesta este pliat, masina nu pare a fi echipata cu un carlig de remorcare.

Carligul retractabil este compact si foarte usor de folosit, imbina excelent designul si calitatea. Este conceput dintr-un invelis de teflon si nichel pentru a asigura o rezistenta sporita. Principalul avantaj al acestui tip de carlig este ca se monteaza la fel de usor ca si un carlig de remorcare demontabil.

Alege carligul de remorcare in functie de nevoile si cerintele tale si nu in ultimul rand in functie de pret.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Motive pentru a avea un carlig la masina ta

  1. […] mare grija si, prin urmare, incearca si sa reduca stresul cu care va confruntati. Exista insa multe motive pentru a avea un carlig de remorcare, putand evita astfel costul unei firme de tractari […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *