Motive pentru care sa lucrezi seara

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Eu lucrez cel mai mult seara pentru ca gasesc mai multe avantaje si am un spor mai mare. De cand ma stiu nu am reusit sa lucrez ziua si sa am acelasi randament ca seara, asa ca prefer sa stau seara pana tarziu si sa termin ce am de facut.

1. Esti mai linistit. Eu sunt mult mai linistit atunci cand lucrez seara, este liniste si nu ma deranjeaza nimeni asa ca imi vine mult mai usor sa ma concentrez la cea ce am de facut. Ziua esti deranjat de diverse sunete, parinti sau prieteni care te cheama afara.

2. Dimineata ai toate treburile terminate. Nu imi place sa ma trezesc prea dimineata stiind ca am ceva de facut, asa ca prefer sa stau noapte pana mai tarziu si sa termin cu totul pentru a putea dormi pana tarziu si sa fiu linistit.

Cei care lucreaza la diferite firme primesc mai multi bani daca se duc la munca noapte, iar acesta este un alt motiv pentru care sa muncesti noapte.

Pentru mine, cele 2 avantaje prezentate mai sus sunt cele mai importante asa ca voi prefera tot timpul sa stau seara si sa lucrez.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *