Muzica, face parte din viata noastra

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Vreau sa scriu in acest articol cateva lucruri despre muzica, ideile mele despre ce inseamna sa asculti muzica. Eu ascult muzica mai tot timpul, cel putin atunci cand stau la calculator. Parca nu pot sa fac nimic daca nu am muzica in casti. Cu totii ascultam muzica, fiecare asculta genuri diferite, depinde de caracterul fiecaruia, dar sunt sigur ca toate lumea asculta muzica care ii place.

Muzica te energizeaza, iti ofera un plus in viata ta si te face sa te simti altfel, oricand. Pentru mine muzica este foarte importanta atunci cand vreau sa lucrez la ceva. Atunci cand stau la calculator si am ceva treaba, nu pot sa fac nimic daca este prea liniste si nu am nici o melodie pe fundal.

In ultima vreme, fiind vacanta, am stat foarte putin la calculator si am preferat sa pierd timpul pe afara distrandu-ma, dar atunci cand ma pun la calculator, stii ca am ceva de facut, nu reusesc sa incep nimic daca este liniste.

Muzica te motiveaza in tot cea ce faci, fie ca esti sportiv, muncitor la diverse firme sau ca ai alta activitate personala. Atunci cand asculti muzica ta preferata reusesti sa ai un randament sporit in cea ce faci, lucru care ne aduce avantaje tuturor.

In concluzie, muzica ar trebui sa faca parte din viata fiecaruia, fiind chiar si o metoda de relaxare foarte buna, pe care probabil o folosesc majoritatea oamenilor.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *