O mica vacanta

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cei care sunt la facultate beneficieaza de o scurta vacanta pentru ca astazi si luni nu se vor face cursuri, din cauza alegerilor prezidentiale. Astfel, studentii au parte de 2 zile libere in plus, in care pot merge acasa si la vot, fiind ceva important pentru tara noastra.

Ma bucur ca am cateva zile libere, astfel pot sa stau mai mult acasa si sa lucrezi la siteurile mele, cea ce nu pot face la facultate, neavand atat de mult timp liber si nici internet prea bun.

Acasa pot lucra cel mai bine, imi vine cel mai usor sa stau la calculator si sa fac cea ce am de facut, decat sa lucrez de la laptop. La facultate nu prea ai mult timp liber, mai ales atunci cand ai cursuri si seara si chiar nu mai ai chef sa faci nimic dupa ce te intorci. Obositor nu pot sa spun ca este, nu pot sa spun ca vin foarte obosit in camin, dar atunci cand ajungi tarziu nu mai ai chef de prea multe lucruri si preferi sa te uiti la un film sau sa iesi in oras.

Pot sa spun ca cei de la guvern au fost inspirati cu aceasta idee, pentru ca multi studenti nu s-au dus la vot fiindca era o coada destul de mare la sectiile de votare de langa mine. Atunci cand esti acasa cu siguranta nu vei astepta prea mult sa votezi, cea ce te motiveaza intr-un fel.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *