Obisnuiesti sa selectezi gunoiul?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Nu stiu cati dintre voi obisnuiesc sa recicleze gunoiul, dar cu siguranta nu sunt prea multi. Din pacate, foarte putine persoane aleg sa recicleze gunoiul, fiindca nu au fost invatate in acest fel si considera ca este o munca in plus pe care nu si-o doresc, avand deja o viata destul de complicata.

Totusi, daca stam putin si ne gandim la mediul inconjurator, care este tot mai afectat, ar trebui sa ne dam seama ca are nevoie de ajutorul nostru, altfel vom avea parte de tot mai multe dezastre naturale si cu siguranta nu ne dorim asta. Reciclarea este o metoda simpla prin care poti ajuta mediul inconjurator, prin care poti micsora poluarea.

Din pacate, marile industrii ale lumii polueaza foarte mult mediul inconjurator si din acest motiv trebuie sa facem ceva ca acest lucru sa inceteze. Cu siguranta ne-am saturat de peisaje distruse, de paduri taie si zone devastate de marile industrii. Consider ca ar trebui sa avem grija de natura si sa o protejam cat mai mult, fiindca sunt anumite lucruri pe care nu le putem avea daca natura nu este “sanatoasa”.

Ar trebui sa incepi sa reciclezi, fiindca nu este un lucru dificil de facut si cu siguranta nu ai nevoie de foarte mult timp pentru asta. In primul rand vei avea nevoie de niste cutii depozitare pentru a separa gunoiul. Poti incepe prin a separa plasticul de gunoiul menajer, daca nu doresti sa folosesti prea multe selectii.

Totusi, o idee buna ar fi sa separi si metalele cu hartia, fiindca acestea cu siguranta vor fi de folos in reciclare. In majoritatea oraselor mari gasi containere pentru hartie, metal, plastic si pentru gunoi menajer, deci nu ar trebui sa fie o problema acest lucru, vei avea unde sa arunci gunoiul pe care il selectezi.

In concluzie, ar trebui sa incepi sa selectezi gunoiul fiindca astfel vei ajuta la regenerarea naturii.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Obisnuiesti sa selectezi gunoiul?

  1. Flavy says:

    Sunt de parere ca si noi, ca tara, ar trebui sa trecem la urmatorul nivel in ceea ce priveste reciclarea si sa ne ocupam mai mult de acest aspect pentru ca avem numai de castigat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *