Oferte la aspiratoare cu functii de operare inalte

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Aspiratorul este un aparat electrocasnic care nu poate sa lipseasca din nici o locuinta. Cu ajutorul lui poti sa indepartezi mizeria si praful de pe podele – indiferent din ce sunt ele confectionate: gresie, marmura, granit, parchet etc. – si de pe covoare cu ajutorul periilor atasabile. Cu multe aspiratoare poti sa cureti si in locurile greu accesibile, cum ar fi sub pat, intre mobila, pe tavan etc., deoarece tubul de aspirare este de obicei lung si adaptabil in lungime.

Acum, gasesti multe oferte de aspiratoare cu functii de operare menite sa iti usureze munca si  sa faci mai multe in acelasi timp. Sunt aspiratoare care nu doar aspira mizerie, dar si curata cu aburi suprafetele date. Un asemenea aspirator are o functie dubla, de aspirare si curatare printr-o singura utilizare, deci economiseste jumatate din timpul de care aveai nevoie ulterior.

In oferta Selgros gasesti aspiratoare diverse, fiecare cu functii interesante si foarte practice. Mai mult, pana in data de 10.06 sunt reduceri mari la doua modele de aspiratoare eficiente. Consulta revista cu oferte de produse nealimentare a celor de la Selgros si descopera electrocasnicele care te intereseaza la preturi foarte bune.

Cele doua modele de aspiratoare pe langa ca au preturi reduse si costa astfel doar 169,90, respectiv 259,90, au si functii de operare orientate spre utilizator:

1. Aspirator Galaxy 6220 de la Heinner – are putere de aspirare de 380 W si un recipient pentru praf de 2 l. Pe langa acestea, aspiratorul vine accesorizat cu o perie pentru praf si o duza pentru spatii inguste, pentru ca sa iti fie usor sa cureti si in spatiile greu accesibile. Aspiratorul functioneaza in baza unui sistem ciclonic si astfel forta centrifuga impinge particulele de praf in exterior; acestea raman in recipient iar aerul perfect curat iese afara. Filtrul HEPA curata aerul eliberat de orice bacterii, spori si alergeni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Aspirator VC3100 Eco Power de la Zelmer – este un aspirator modern, fara sac, de dimensiuni mici. Cu toate ca aparatul este mic in dimensiuni, are o putere de aspirare de 320 W si un sistem cu 5 etape de filtrare, deci aerul eliberat in camera va fi cu siguranta foarte curat. Consumul de energie este cu 30% mai mic decat la aspiratoarele mari si cu toate astea aparatul face fata cu brio la toate sarcinile.

Modelele de aspiratoare mentionate mai sus sunt doar cateva din articolele disponibile in oferta Selgros, articole la preturi foarte bune. Urmareste revistele cu oferte Selgros si gaseste produse la preturi reduse semnificativ.

Selgros Galati

Produse alimentare si nealimentare

Bd. Galati nr. 1 C Galati, 800 654 , RO

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *