ONG-urile Romanesti pot obtine reclama gratis pe Google

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Astazi am citit mai multe articole in care se spunea ca programul¬†Google Ad Grants este disponibil si in Romania, un lucru foarte bun pentru ONG-urile din tara noastre. Programul acesta ofera organizatiilor non-profit posibilitatea de a isi promova proiectele si initiativele pe Google.ro, prin intermediul programului Google Adwords. Acest ONG-uri vor beneficia de reclama in valoare de 10.000 de dolari pe luna, o suma destul de mare, deci cei care vor sa promoveze proiecte importante care pot aduce beneficii cuiva vor avea o noua “unealta” pe care o vor putea folosi.

Exista anumite limitari pentru cei care vor sa inceapa o campanie de promovare prin acest program. Bugetul zilnic maxim este de 330 dolari, dar sigur se vor incadra cu succes in acest buget, este o suma buna pentru a promova ceva pe Google Adwords. CPC-ul maxim este de 2 dolari, CPC-ul fiind suma de bani care va fi retrasa din buget atunci cand cineva da click pe reclama voastra. ONG-urile vor putea folosi doar reclame text.

Este o veste buna pentru Romania, este foarte greu sa promovezi o initiativa umanitara pe care o ai, nu este chiar atat de usor sa duci vestea la toata lumea. Acum totul va fi mult mai usor. prin acest program oferit de Google se vor putea promova proiecte interesante, proiecte bune pentru tara noastra, cea ce avem nevoie. Totusi, 10.000 de dolari nu este o suma mica, se poate face multa reclama de acest bani, reclama buna care sa aduca rezultate placute pentru toti.

Nu auzisem de acest proiect pana acum, nu cred ca este ceva nou, dar la noi in tara tocmai e a fost lansat. Ma bucur sa aud astfel de vesti si pentru tara noastra, sa aud ca marile companii isi extind activitatile si la noi. Sunt curios sa vad cine va folosi acest program si ce proiecte vor promova.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to ONG-urile Romanesti pot obtine reclama gratis pe Google

  1. ombladon says:

    Super chat comuniti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *