Parazitii canta in Club Skye pe 20 noiembrie

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

bal-212x300

Peste 2 zile va avea loc Balul Bobocilor FEAA in Club Skye din Iasi, astfel va fi o petrecere mare unde vor participa o multime de studenti. Cu aceasta ocazie, organizatorii au chemat o trupa cunoscuta de toata Romania, asa ca cei de la Parazitii vor canta la acest bal. I-am mai ascultat pe cei de la Parazitii live si pot sa spun ca merita sa mergi la un concert de a lor.

Pretul biletelor este de 25 de lei, pana pe 20 noiembrie, iar din ziua balului, daca vrei sa cumperi bilet dupa ora 16, va trebui sa platesti 30 de lei. Din pacate, la astfel de baluri atmosfera unui concert nu este la fel de frumoasa ca a unuia un aer liber, fiindca majoritatea vin pentru distractia din club.

Oricum, stiu sigur ca va fi plin localul, fiind vorba despre un bal al bobocilor, o multime de studenti se inghesuie pentru a participa la acest eveniment. Cei care vor sa participe trebuie sa stie ca au nevoie de o tinuta business, pentru ca eleganta este cea mai importanta la un astfel de eveniment.

Daca vrei sa te distrezi la un bal, dar sa asculti si muzica buna, consider ca evenimentul din Club Skye este potrivit pentru tine, cred ca va fi o seara frumoasa pentru toti participantii.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *