Pareri despre serialul Sons of Anarchy

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

sons of anarchy

Zilele trecute am terminat de urmari serialul Sons of Anarchy, un serial care mi-a placut mult si sper sa va fac si pe voi sa-l urmariti. Dupa cele 7 sezoane si 95 de episoade, pe care le-am vazut in 2 luni si cateva zile, mi-am mai trecut in “portofoliu” inca un serial terminat.

Totusi, prin unele locuri se vorbeste despre un sezon 8, dar nu este nimic sigur si probabil nu va aparea un nou sezon, cel putin, dupa parerea mea, nu cred ca ar mai fi o continuare a povestii, pentru ca au murit prea multi oameni, personaje importante care erau esenta serialului.

In Sons of Anarchy este vorba de un club de motociclisti care se ocupa cu traficul de arme si controleaza orasul Charming. Acestia  ajung sa aiba multe probleme, iar vicepresedintele incearca sa scoata clubul din aceasta afacere si sa intre in legalitate, dorind sa abordeze alte afaceri, alte metode de a castiga bani, mult mai sigure.

Drumul pana la un club care sa se ocupe de afaceri legale este lung, membrii se confrunta cu multe probleme, pentru ca alte cluburi au de pierdut daca acestia renunta si totul o ia razna.

Jax este vicepresedintele care incearca sa scoata clubul din afacerile ilegale, iar aceasta se lupta intre dragostea pentru club si familie, nereusind sa se impace cu amandoua.

Serialul are o poveste buna si multa actiune. Tot timpul se va intampla ceva nou si te va face curios, astfel vei dori sa vezi urmatoarele episoade.

Primele episoade sunt putin plictisitoare si poate nu te vor face sa urmaresti serialul in continuare, dar dupa aceea totul devine interesant, cum se intampla la majoritatea serialelor.

In concluzie, ar fi o idee buna sa incepi sa urmaresti acest serial, poate deveni unul dintre preferatele tale.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *