Person of Interest

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Astazi vreau sa va vorbesc despre un alt serial foarte interesant pe care il urmaresc de ceva timp. Chiar daca a aparut in 2011 eu nu am auzit de el pana la finalul anului 2014, dar sincer sa fiu nu stiu din ce motiv. Serialul pare sa aiba succes peste hotare, in special din pricina faptului ca are o nota de 8,5 pe IMDB, iar cei care sunt cat de cat pasionati de astfel de lucruri stiu ca e o nota destul de mare pentru un serial.

“Person of Interest” este serialul despre care vreau sa vorbesc astazi. Cred ca multi ati auzit cateva ceva despre el. A aparut in 2011 iar de atunci au reusit sa stranga 4 sezoane, ultimul fiind inca in derulare. In mediu, un sezon are cam 22-23 de episoade a cate 40 de minute si sincer sa fiu fiecare episod este mult mai interesant si plin de mister decat precendentul. Nu vreau sa va dau prea multe spoilere pentru ca as strica farmecul de a urmari acest serial, dar pentru a va starni interesul va trebui sa va spun cateva chestii de baza.

Povestea incepe cu un tanar extrem de destept care a fost angajat de guvern sa creeze o masinarie care sa detecteze actele de terorism inainte sa se intample pentru a putea fi oprite din timp. Suna a ceva fantastic si cred ca ne-ar fi de mare ajutor si noua, dar momenten ne limitam la serial. Problema acestei masini, pe care a reusit sa o construiasca in final, este ca a inceput sa gandeasca singur, sa se dezvolte si sa nu se mai lase controlata. Partea interesanta este ca aceasta masina ofera 2 tipuri de informatii: acte de terorism, dar si despre persoane obisnuite care intra in belele destul de grave. Marea intrebare este, cine ii salveaza si pe ei? Daca vrei sa afli raspunsul la aceasta intrebare iti sugerez sa te uiti la Person of Interest.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Person of Interest

  1. Cinefilul says:

    Am mai auzit despre acest serial ca ar fi fenomenal de bun. Mersi fain Admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *