Plita electrica si modul ei inteligent de a gati. Iat-o pe Badabum.ro

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

plita incorporabila electrica

Gatitul la plita electrica reprezinta modul inteligent de a gati. Fara arsuri accidentale, fara deranj, fara gaze arse incomplet si fara facturi mari la curentul electric. Mai ales daca este si incorporabila, plita electrica este ceea ce trebuie pentru o bucatarie fresh in care petreci putin timp iar timpul pe care il petreci acolo este placut.

Plitele incorporabile electrice cu functii si cu senzori de detectie a vaselor si a pozitiei vaselor reprezinta varful tehnologic in materie de gatit. Practic, seamana pe alocuri cu elementele de bucatarie futurista vazute printr-un film mai curajos, cu actiunea in viitor. Dar unde le poti gasi, unde le poti studia? In online, desigur! In online ai posibilitatea sa iti formezi mult mai usor o idee de ansamblu, care sa te ajute in achizitionarea unei plite electrice incorporabile in cunostinta de cauza.

Plita electrica: cu cat este mai recenta, cu atat este mai spectaculoasa

Cea mai buna modalitate de a ti se infatisa in fata ochilor un mic istoric al plitelor electrice este sa vezi unul sub altul modelele de plita electrica existente, de la cele mai ieftine (40 de lei?) la cele cu pretul mai mare (dar si cele mai sofisticate). Astfel, iata cateva dintre ele:

  • Plita electrica clasica, cu 1, 2 sau 4 arzatoare

Pentru arzatorul mai mare, exista acea binecunoscuta bulina termica ce isi schimba culoarea atunci cand temperatura ajunge cea potrivita gatitului; are butoane separate de reglaj, si LED care este aprins atunci cand plita este in stare de functiune

  • Plita incorporabila cu locuri definite simple

Suprafata este din sticla neagra, are touch control, 2 sau 4 arzatoare, inductie (capacitatea de a concentra caldura exact in locul in care plita are contact cu suprafata vasului, si nicaieri in alta parte)

  • Plita incorporabila electrica cu afisaj inteligent al arzatoarelor

Are reactii ultra-rapide, astfel incat si daca incerci serios sa te arzi, nu poti face asta; beneficiaza, bineinteles, de tehnologia de inductie, are puteri reglabile prin touch pentru fiecare arzator in parte, si butoane cu functie Booster; suplimentar, are capacitatea de a detecta in mod automat prezenta vasului; implicit, mentine si temperatura dorita, in anumite conditii presetate

Plita incorporabila electrica si locul in care aceasta este „incorporata” in spatiul online

Pentru ca plitele incorporabile electrice sunt produse premium, nu pot exista la orice colt de cartier, si de multe ori nici in magazinele de retail. Cel mai sigur loc in care aceste plite ar putea fi „incorporate” se afla in online, neaparat pe un magazin online de profil. Un exemplu bun este  www.badabum.ro, care detine un bagaj informational despre aceste plite si pe care le pune la dispozitia ta ori de cate ori accesezi site-ul.

Badabum.ro ofera si preturi demne de toata stima pentru acestea, deci este o idee numai buna sa vezi ce sta intre tine si gatitul inteligent, fara pericole si rapid. Promotii, varietate, garantie, transport si producatori de renume precum Zanussi, Whirlpool, Hansa ori Hotpoint – iata cateva elemente ce insotesc gama de plite incorporabile electrice de pe Badabum.ro.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *