Ponturi pentru biletul castigator

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Jocurile de noroc au acaparat o mare parte din tineri si tot isi incearca norocul pe la casele de pariuri unii chiar la diferite cazinouri. Casele de pariuri sunt frecventate de multe persoane, chiar si unele mai in varsta, care au ramas cu acest obicei din tinere. Astfel, toti cauta o metoda pentru a face bilete cat mai bune si sa aibe sanse mari de castig. Chiar daca unii pierd sume mari de bani la pariuri, riscand de fiecare data pentru un castig cat mai mare, continua sa joace sperand ca vor prinde un bilet bun si se vor bucura de un castig mare. Pentru unii, faptul ca joaca la pariuri este doar o obisnuinta, motiv pentru care nu pariaza sume mari si vor doar sa isi incerce norocul.

Sfaturi pentru a avea sanse mai mari la pariuri

Eu vreau doar sa dau cateva sfaturi generale, nu exista o “formula” prin care sa faceti un bilet castigator 100%, tot timpul exista riscul ca o echipa sa faca o mare surpriza de care nimeni nu se astepta si sunt sigur ca multi ati intalnit astfel de meciuri din cauza carora ati pierdut bani multi pe bilete.

1. Nu te uita numai dupa cotele echipelor, analizeaza echipele, istoricul lor, ce au de pierdut, jucatorii care sunt titulari si alte aspecte de acest gen. Astfel, vei putea sa-ti faci un bilet cat mai bun si sa ai sanse mai mare de castig. Cei mai multi parieaza in functie de cote, aleg cotele mai mici, dar nu tot timpul castiga echipa favorita. Atunci cand se joaca pentru cupe importante trebuie sa iei in calcul multe aspecte pentru a face un bilet cat mai sigur.

2. Urmareste sfaturile altor pariori mai experientati si urmati-le, daca vi se pare de incredere. Cautati pe internet diferite siteuri unde puteti gasi ponturi de pariuri, cum ar fi www.ponturile.ro, astfel puteti sa faceti un bilet cat mai sigur. Sunt siteuri care ofera chiar ponturi bune si de multe ori poti reusi cu acestea si poti castiga destui buni.

3. Nu pune prea multe meciuri pe bilet, nu se stie care va face surpriza neplacuta. Daca vrei sa castigi bani, parieaza o suma mai mari pe cateva meciuri care au cote bune si sunt cat de cat sigure. Astfel, sunt sanse mari sa castigi banii pe care tii doresti, dar trebuie sa iei in calcul si esecul atunci cand pariezi foarte mult.

4. Incerca sa-ti faci mai multe bilete, unul cu un castig mai mare si unul de la care iti poti scoate o parte din investitie, pentru a nu pierde chiar toti banii daca nu reusesti sa dai lovitura cu biletul favorit. Multi fac asa si pun mai multe bilete, unele unde au un castig mare si unele de unde isi pot recupera investitia si este o practica destul de ok, dupa parerea mea.

In concluzie, daca vrei sa joci la pariuri si doresti sa castigi bani, merita sa risti daca analizezi bine meciurile si nu te lasi doar pe noroc, pentru ca altfel nu ai sanse foarte mari sa castigi.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *