Poti modifica videoclipul de 10 ani de la Facebook

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Facebook a trecut de 10 ani, a imbatranit si s-a gasit sa faca o surpriza tuturor celor care au cont pe aceasta retea de socializare. Cu ocazia sarbatoririi a 10 ani de Facebook, au lansat un videoclip in care este prezentata o mica retrospectiva a contului vostru, asta reprezentand cele mai importante postari, primele poze postatele pe reteaua de socializare si alte lucruri importante care ti s-au intamplat de cand ai cont pe Facebook si le-ai shareuit cu prietenii.

Probabil ca multi dintre voi nu sunteti multumiti de videoclipurile pe care le-ati primit, poate ca s-au omis lucruri importante sau au aparut postari si poze pe care nu prea le apreciati. Din acest motiv, cei de la Facebook au decis sa ofere posibilitatea de a modifica videoclipul, astfel fiecare il poate face cum vrea el, astfel incat sa fie multumit. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati https://www.facebook.com/lookback/ dupa care sa apasati pe butonul Editeaza.

Dupa aceea vei putea sa-ti alegi pozele si postarile care vrei sa iti apara in video, vei putea alege din postarile de pe Facebook si pozele pe care le-ai publicat deja pe reteaua sociala, nu poti sa uploadezi tu alte poze din calculator. Asta nu cred ca este o problema, majoritatea dintre voi ati postat deja pe Facebook cele mai importante poze alte voastre.

Aceste videoclipuri au avut un mare succes, toti au dat share la retrospectiva contului sau pentru a vedea si prietenii lor ce momente au fost importante pentru el in anii de cand are cont. A fost o idee buna a celor de la Facebook, au facut o surpriza frumoasa multora, iar acum lasand pe toti sa-si editeze propriile videoclipuri totul este mult mai bine, pentru ca fiecare isi poate adauga momentele care au fost cu adevarat importante pentru el, acelea vor aparea in videoclip facand totul mult mai frumos pentru toti.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *