Premiile Oscar 2014

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Sa vorbim putin despre premiile Oscar 2014, care au fost stabilite in seara de 2 spre 3 martie. Gala a inceput l ora 3:30 noaptea, nu stiu daca a fost transmisa live si in Romania, dar presupun ca s-a putut urmari pe internet. Am vorbit aici despre cele 9 filme care s-au calificat in “finala”. Sunt putin dezamagit, filmul The Wolf of Wall Street nu a castigat nimic, din pacate. Mie mi-a placut foarte mult filmul, l-am vazut la cinema si chiar daca a tinut 3 ore nu m-am plictisit deloc. Din acest film poti invata multe lucruri, asa ca va recomand sa va uitati la el, daca inca nu ati facut-o. Chiar nu ma asteptam sa nu primeasca nici macar un trofeu, pentru ca sunt destule disponibile, dar nu avem ce face.

Filmul cu cele mai multe trofee este Gravity, care a primit un total de 7 trofee. A castigat premiul pentru cele mai bune efecte speciale, cel mai bun sunet, cel mai bun mixaj sonor, cea mai buna imagine, cel mai bun montaj, cea mai buna coloana sonora si pentru cel mai bun regizor. Astfel, este filmul de top a serii, a fost in atentia tuturor, va dati seama cum este sa auzi ca acest film ia trofeu dupa trofeu.

Filmele Dallas Buyers Club si 12 Years a Slave au avut fiecare cate 3 trofee de primit.

Dupa parerea mea, cele mai importante trofee sunt pentru cel mai bun film si pentru cel mai bun actor intr-un rol principal. Aici ma asteptam sa castige ceva The Wolf of Wall Street, chiar ar fi meritat sa ia un premiu la una dintre aceste 2 categorii, dar nu a fost sa fie. Premiul pentru cel mai bun film l-a castigat 12 Years a Slave, un film care a impresionat multa luma cu povestea sa. Premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal a fost castigat de Matthew McConaughey, care a jucat in Dallas Buyers Club. 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *