Programe financiare disponibile online

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cauti un program salarii online pentru o firma mai mica sau pentru o asociatie? Un program salarii online nu se alege usor, trebuie sa tinem cont de anumite criterii, mai ales daca ne aflam la inceput de drum. Pentru cei ce trebuie sa tina contabilitatea pe calculator am adunat cateva programe financiare pentru a le usura cautarea pentru program gestionare salarii.

Programul Ciel de calcul salarii este o referinta in domeniul contabilitatii, un program gestionare salarii cunoscutin randul contabililor. Programul Ciel de calcul salarii este un produs complet. Ciel Conta este ideal pentru contabilitatea comerciala, o aplicatie software moderna si prietenoasa. Un program financiar care iti face munca mai usoara, care se pliaza pe cerintele si preferintele tale. Ciel Conta pune la dispozitia utilizatorilor o gama variata de rapoarte care permite tinerea unei evidente financiar-contabile corecte si eficiente. Un program care te ajuta sa economisesti timp deoarece ai posibilitatea de a lucra eficient si corect.

ExpertAccounts reprezinta un alt program de contabilitate online, conceput de persoane cu pregatire contabila si in colaborare cu experti contabili. ExpertAccounts permite obtinerea situatiilor financiar-contabile precum si pastrarea documentelor primare, respectand totodaata cerintele Ministerului Finantelor.

Programul de contabilitate online ExpertAccounts este usor de folosit si intuitiv, nu vei pierde prea mult timp cu invatarea programului. Ofera toate documentele de contabilitate si gestiune, facturi, proforme, chitante, avize si raportul de gestiune zilnic precum si toate declaratiile catre institutiile statului (112, 205 etc).

Conteq este un program de facturare online care le ofera utilizatorilor libertatea de a lucra de oriunde. Se acceseaza programul online, de pe laptop, computer sau tableta, chiar si de pe telefonul inteligent in deplina siguranta. Nu necesita nicio descarcare, nicio instalare. Ai posibilitatea de a factura de oriunde: din confrortul casei, de la birou sau de la client. Un program ideal pentru utilizatorii mobili cu sedii multiple si activitati de distributie.

Cu un singur click Conteq iti ofera posibilitatea de a analiza in cele mai mici detalii activitatea comerciala si financiara a firmei tale: incasari, vanzari, statistici despre clienti sau produse. Conteq este un program ce se poate folosi cu succes de firme din cele mai diverse domenii precum IT, transport si logistica, magazine online, educatie si training, avocatura, etc.

Spre deosebire de celelalte programe, Conteq nu se limiteaza doar la intocmirea documentelor, ofera posibilitatea de a gestiona eficient documentele si de a urmari cu usurinta stadiul fiecarei facturi in parte.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *