Project Ara – telefoanele viitorului?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Nu stiu cati dintre voi ati auzit de Project Ara, un proiect de la Google care sper sa aiba mare succes, pentru ca ar fi foarte util pentru multi dintre noi. Cei care lucreaza la Project Ara vor sa creeze un telefon care sa poata fi modificat de utilizatori, exact ca si un calculator, la care poti sa ii schimbi procesorul, placa video si alte componente.

Astfel, daca proiectul va avea succes, vei putea sa iti faci un telefon dupa propriile nevoie, vei putea alege ce camera doresti si componente de care ai nevoie. Cu siguranta acest proiect poate fi idee viitorului din domeniul telefoanelor mobile, acest proiect poate revolutiona tipul de telefoane care vor fi cumparate, iar numar de smartphoneuri va creste semnificativ, cu siguranta.

Chiar daca momentan nu detii un telefon inteligent, daca acest proiect va fi unul de succes, cu siguranta vei fi motivat sa iti cumperi un telefon dupa cerintele tale, pentru ati putea face viata mai usoara.

Google incearca sa atraga tot mai multi producatori hardware din intreaga lume, care sa se implice in acest proiect, pentru a-l duce la capat cat mai repede. Pentru 2015 sunt asteptate o editie limitata de astfel de telefoane, pentru a testa rentabilitatea.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *