PUBG este disponibil pe Android

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Numit si PUB sau PUBG, prescurtat, este un nou joc shooter survival de tip battle royale multiplayer, lansat de catre Bluehole Inc.,  fiind disponibil in early access pe Steam. Nu ai auzit pana acum de el? Imposibil. Se incadreaza de minune in categoria jocurilor de genul DOTA, Quake Live sau League.

PUBG, adica PlayerUnknown’s Battelground, jocul care a facut toata lumea sa vorbeasca despre el in 2017, este acum disponibil si pe Android, direct pe telefonul tau smartphone preferat. Un joc foarre distractiv, nu un simplu joc care spune doar o poveste.

Un joc de tip Battle Royale, la fel de popular si de bun, ca si concurentul sau, Fortnite, care a innebunit pur si simplu, milioane de utilizatori in lumea intreaga. Initial propus doar pentru PC, versiunea pentru mobil a fost una foarte asteptata. Nu e de mirare deoarece are un numar de jucatori in continua crestere. Deci jocul fenomen isi doreste sa ii cucereasca si pe cei care au un telefon cu Android.

Deci toti fanii de battle royale vor fi cu siguranta super incantati deoarece prezinta un mediu mult mai realist decat in Fortnite, cu unicul scop de a deveni singurul supravietuitor.

In versiunea pentru mobil a popularului joc, va trebui sa parcurgi un teritoriu de 16 kilometri patrati. Izolat pe o insula cu alti 99 de jucatori, vei incerca astfel sa supravietuiesti si sa faci fata celorlalti adeversari, dar si sa ii dobori pana la ultimul. In acest joc captivant, nu poate sa existe decat un singur supravietuitor.

De fiecare data cand vrei reusi sa scapi de un adversar, ii vei putea recupera arsenalul. Arme, echipamente, vechicule sau proviziile. In functie de ceea ce vei fura sau vei recupera, acest joc iti va permite sa iti invingi inamicii din ce in ce mai creativ. Un joc minunat care te va antrena, te va obliga sa gandesti tactic.

PUBG Mobile ofera cea mai buna grafica si o rezolutie audio HD. Pentru o experienta imersiva minunata, jocul iti permite sa creezi echipe si sa te joci cu prietenii tai. Uniunea este cea care face forta.

Un joc extrem de realist si de popular pe intreaga planeta, care continua sa bata toate recordurile, fie ca vorbim despre Steam sau nu. Un lucru care se poate explica prin formula sa, battle royale sau prin faptul ca poate fi foarte usor adaptat pentru un video pe YouTube.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

7 Responses to PUBG este disponibil pe Android

  1. Marius says:

    Cel mai tare joc care l-am jucat pe android!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *