Publicitate in ziare

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand vrei sa vinzi ceva vei incerca tot timpul cat mai multe metoda, pentru a reusi sa vinzi produsul cat mai repede si pentru a obtine un pret cat mai bun, astfel incat sa vii multumit de afacerea facuta de tine. Acum se folosesc foarte mult anunturile pe internet, sigur ati vazut la televizor reclame la siteuri de anunturi online, siteuri care s-au dezvoltat si au milioane de anunturi, asa ca poti gasi tot ce poti avea nevoie acolo, la preturi mai mult decat acceptabile. Inainte anunturile online nu prea erau folosite, increderea fiind scazut, iar din acest motiv toti erau sceptici si nimeni nu cumpara de pe internet.

Anunturile in ziare erau foarte populare, toti puneau un anunt in ziar atunci cand aveau ceva de vandut si toti se uitau la rubrica “Publicitate” din ziar, daca aveau nevoie de ceva. Erau sanse mari sa gaseasca cea ce cautau, pentru ca aceasta metoda era cam singura prin care se putea lua legatura cu un cumparator, motiv pentru care se folosea tot timpul. Acum lucrurile s-au mai schimbat si mai toti folosesc internetul pentru asta, dar trebuie sa luam in considerare ca multi inca se uita in ziar atunci cand vor sa vada un anunt.

Puteti cauta publicitate in Ziarul Raid Prahova, un ziar care inca mai foloseste aceasta metoda de publicitate. Trebuie sa ne dam seama ca cei mai in varsta nu au acces la internet sau nu se pricep si nu au cum sa intre tot timpul pe siteurile cu anunturi pentru a cauta ceva ce vor. Pentru ei este mult mai simplu sa cate in ziar, mai ales ca este foarte probabil sa citeasca ziarul in fiecare dimineata. Foarte multa lume obisnuieste sa citeasca ziarul dimineata in timp ce beau cafeaua, acum mai putin ca inainte, dar inca nu a disparut obiceiul. Astfel pot afla noutatile zilei, pot afla cea ce s-a intampla in saptamana ce tocmai a trecut sau ce evenimente vor mai avea loc in zilele ce urmeaza.

Tinerii prefera sa citeasca pe internet, asta este sigur, le este mult mai usor sa deschida un site de stiri si sa citeasca articolele interesante, dar unii inca prefera varianta clasita, cititul ziarului, o varianta pe care toti am incercat-o la randul nostrul.

In concluzie, atunci cand vrem sa vindem ceva si avem nevoie de publicitate ar fi bine sa apelam si la ziare, inca mai sunt oameni care le citesc si cauta acolo ce au nevoie.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Publicitate in ziare

  1. E clar ca fara publicitate nu vei fi cunoscut niciodata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *