The Pursuit of Happyness

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand te uiti la un film este bine sa inveti cate ceva din el, dar nu din toate filmele poti invata foarte mult lucruri. Un film foarte bun, din 2006, esteĀ The Pursuit of Happyness, un film pe care l-am vazut acum ceva vreme, dar simt nevoie sa va vorbesc despre el. M-am uitat de 2 ori, pentru ca ai multe de invatat din el, mai ales despre succesul in viata. Mi-am amintit de film cand scriam articolul anterior, unde am vorbit despre succes. Filmul poate fi o buna metoda pentru a obtine putina motivare si este o dovada ca poti face ceva bun in viata, asta daca muncesti si iti doresti, daca ai motivatia necesara.

In film este vorba de un tata, care nu era foarte bogat, o ducea chiar rau si isi crestea singur copilul, dupa ce sotia lui l-a parasit. Pentru el era foarte important sa fie fericit copilul lui si incerca sa ascunda faptul ca nu are banii necesari pentru a-i oferi un trai decent. Mai interesant este faptul ca povestea este reala, filmul a fost inspirat dintr-o povestea reala si asta conteaza foarte mult.

Motivatia tatalui a fost copilul, caruia vroia sa-i ofere o viata mai buna, incercand asta din rasputeri. Era un agent de vanzari, nu a reusit cu aceasta meserie, fiind si motivul pentru a care initial a esuat in viata. Totusi, a reusit sa ajunga un om de succes, dupa ce a muncit pentru a se angaja la o firma importanta. Talentul lui de a atrage clienti l-a recomandat, iar sfarsitul este unul fericit.

Nu va spun mai multe, cel mai bine este sa urmariti filmul, merita, sigur veti invata cateva lucruri bune din acesta. Pe IMDB are nota 7,9, dar consider ca merita mai mult, mai ales datorita mesajului pe care il transmite. Astfel de filme ar trebuie a apara mai des, sa exprime povesti care merita urmate.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *