Rain Man

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

rain man

Hai sa spun cateva cuvinte despre un film super pe care trebuie sa-l vedeti. Rain Man este un film vechi, din 1988, dar este un film care iti poate schimba perspectiva despre viata. La inceput, mi s-a parut in film neinteresant, adica nu prea are actiune, dar trebuie sa intelegi filmul.

Este vorba de un autist care a primit mostenire o mare avere de la tatal sau chiar daca acesta nu intelegerea notiunea de bani si traia intr-un spital. Fratele lui a primit doar cateva lucruri, care nu aveau o valoare atat de mare ca mostenirea lui Raymond, fratele autist.  Charlie, fratele lui Raymond, afla de el dupa ce moare tatal sau. Acesta isi dorea foarte mult acei bani, de care avea nevoie, motiv pentru care l-a rapit pe fratele lui pentru a cere o rascumparare.

Pana la urma se ataseaza de fratele sau si incearca sa-i obtina custodia, vrand sa stea cu fratele  sau tot timpul. Ei 2 se plimba prin toata tara si experimenteaza lucruri noi amandoi, dar Raymond fiind autist nu reuseste sa inteleaga acele lucruri.

Filmul a castigat 4 premii Oscar si are nota 8 pe IMDB, iar asta dovedeste ca este un film care trebuie vazut.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *