Recomandari pe care ar trebui sa le ia in considerare hotelurile

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Un hotel trebuie sa fie tot timpul un loc unde ai vrea sa te mai intorci si alta data, iar asta se intampla daca ai parte de servicii de calitate. Serviciile oferi si personalul pe care le ofera conteaza foarte mult in imaginea unui hotel, conteaza mult sa ai cum sa-l convingi pe client sa mai vina si alta data. Daca te simti bine intr-un loc cu siguranta vei mai reveni acolo, stiind ca ai parte de cea ce ai nevoie si personalul va fi tot timpul respectuos si va sti cum sa te serveasca.

1. Personalul hotelului trebuie ales cu mare grija, trebuie angajati oameni care stiu sa se poarte frumos cu clientii si care stiu sa le faca clientilor o zi mai buna. Atunci cand intri intr-un hotel si esti intampinat de oameni nervosi sau suparati cu siguranta nu te vei bucura de cea ce vezi si probabil va fi si ultima oara cand vei calca in hotelul respectiv. Prima parere conteaza cel mai mult, este cu siguranta cel mai important sa faci o impresie buna inca de la inceput, pentru a atrage clientii si pe viitor.

2. Serviciile oferite trebuie sa ii multumeasca tot timpul pe clienti si sa oferi servicii de care au nevoie clientii tai. Serviciile de calitate sunt cheia intr-o afacere, daca oferi calitate cu siguranta vei avea succes. Atunci cand un client iese de pe usa hotelului tau zambind si fiind bucuros, fii sigur ca va recomanda si la altii locul unde tocmai a fost si asa vei ajunge sa iti maresti numarul de clienti intr-un timp foarte scurt si fara a investi bani in promovare.

3. Curatenia trebuie sa fie pe primul loc, daca un hotel nu este curat fii sigur ca nu va fi ales de nimeni. Clientul trebuie sa se simta bine in camera, sa vada cat de curat este si sa poate face orice cu incredere, stiind ca totul a fost igienizat asa cum se cuvine. Stim cu totii despre ce este vorba, nimeni nu are un sentiment placut cand se duce unde si vede ca este murdar, cu siguranta nu te vei mai intoarca niciodata acolo si vei alege alte locuri.

Hotelurile ar trebui sa cumpere prosoape de la prosoapehoteluri.ro si sa aiba tot timpul prosoape curate pe care sa le poata schimba la dorinta clientului. Lucrurile care tin de iginiena ar trebui sa fie alese cu grija pentru a putea multumit clientii tai.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *