I Am The Rocker – un nou festival in Romania

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Chiar daca a fost anuntat ceva mai tarziu decat celelalte festivaluri din tara noastra, I am the Rocker se anunta un festival interesant cu trupe mari de renume international. Concertele vor avea loc la Romexpo in Bucuresti, pe 4 si 5 iulie. Avand in vedere ca festivalul va avea loc intr-un weekend, cu siguranta vor fi multi doritor care vor sa-si vada live trupele preferate.

Pana acum au fost anuntate doar cateva trupe si mai exact : Kamelot, Skindred, Arkona, Dream Theater, Myrath, Dirty Shirt si White Walls. deja avem parte de nume mari din domeniul muzicii rock si cu siguranta vor fi anuntate trupe interesante care sa atraga mai multi fani la I am the Rocker.

Evenimentul este organizat de Pheonix Entertainment si este prima editie a acestui festival, cea ce inseamna va in anii viitor se vor mai organiza astfel de evenmente. Stilul evenimentului este in genul celor din strainatate, asa ca participantii vor putea beneficia si de apa plata gratuita, fiind o premiera in tara noastra.

Pretul unui bilet in presale este de 195 de ron si pot fi achizitionate din reteaua Eventim. Interesant este ca nu sunt zone de separare, cum ar fi Golden Circle sau Normal Circle, cum ne-am obisnuit pana acum.

Probabil va fi un eveniment reusit, trupele deja sunt renumite in toata lumea, important este ca organizarea sa fie una buna.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *