Saptamana admiterilor

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Majoritatea facutatilor au inceput admiterile in aceasta perioada, asa ca saptamana curenta cat si o mica parte de urmatoare va fi destinata inscrierilor absolventilor de liceu, a celor care doresc sa urmeze o facultate pentru a-si construi un viitor mai bun.

Din pacate, multi din Romania isi aleg facultatea gresit, aleg sa faca o facultate foarte usoara, ceva care nu ii ajuta la angajare si vor ajunge someri, chiar daca au diplome peste diplome. Auzi tot timpul persoane care spun ca nu faci nimic cu o facultate, dar nu acesta este adevarul. Daca termini o facultate buna, daca inveti pentru a fi printre primii, sigur vei ajunge sa ai o oportunitate de angajare, fara prea multe batai de cap. Din moment ce termini o facultate pe care o mai termina mii de studenti in fiecare an, sansele tale de angajare sunt foarte mici, motiv pentru care nu vei reusit sa iti gasesti un job foarte repede.

Din cate am observat, majoritatea facultatilor din Iasi au admiterea pe baza de dosar, nefiind nevoit sa dai examen, cea ce este mai usor daca nu mai vrei sa inveti si zilele viitoare.

Multe facultati din Bucuresti au ales sa introduca examenul de admitere, astfel majoritatea studentilor care doresc sa se inscrie la o universitate din capitala, vor fi nevoiti sa sustina un examen dintr-o anumita materie, in functie de profilul facultatii.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *