SEO – o problema tot mai mare pentru webmasteri

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

In ziua de astazi este tot mai greu sa faci SEO de calitate, avand in vedere ca Google vine tot timpul cu modificari la algoritmi, cea e inseamna ca este destul de greu sa tii pasul cu updateurile care apar. Spre deosebire de metodele folosite cu ceva timp in urma, cand totul era foarte simplu si puteai urca un site in prima pagina mult mai usor, astazi ai nevoie de mai multe munca si timp pentru a reusi sa aduci siteul pe pozitia dorita.

Acum totul se bazeaza pe calitate, este foarte important sa oferi content de calitate si un site cat mai bine facut, pentru a putea ocupa pozitii fruntase. Continutul este un aspect important in optimizarea SEO din ziua de azi, motiv pentru care munca pe care o vei depune la crearea unui site va fi mult mai mare.

Este important sa ai un site bine facut, fara erori in codul sursa, fiindca asta va efecta pozitia siteului tau in motoarele de cautare. Pe langa asta, viteza de incarcare a siteului conteaza foarte mult, deci trebuie sa alegi o firma de hosting cu servicii de calitate, daca vrei rezultate.

Pentru a face link building ai nevoie un buget destul de mare, pentru a obtine linkuri de calitate, care sa para naturale. Spamul este un lucru din ce in ce mai “urat” de Google, asa ca va fi tot mai greu sa obtii linkuri spre siteul tau, care sunt foarte importante pentru optimizarea SEO.

In concluzie, daca doriti sa faceti SEO pentru un site, ganditi-va cum puteti oferi calitate, altfel rezultatele nu vor aparea.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to SEO – o problema tot mai mare pentru webmasteri

  1. Din pacate ai dreptate, eu am incercat metoda ieftina cumparand tot felul de pachete de pe seoclerks insa toate au afectat negativ situl meu. Acum incerc prin calitate si nu cantitate, am cumparat cateva advertoriale si linkuri de la bloggerii de la noi, insa sunt prea scumpe si este greu sa tii pasul cu cei care au bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *