Steaua – Dinamo 5-2

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Astazi s-a jucat un meci important din campionaltul Romaniei, a fost meciul mult asteptat Steaua – Dinamo, un meci care important pentru microbistii din tara noastra. Sunt multi care urmaresc toate meciurile echipei favorite, dar atunci cand se joaca un derby important ca Steaua – Dinamo, toti microbistii se duc sa vada meciul, ori acasa ori la un local, pentru a putea sta si cu prietenii sa vorbeasca, asa cum se obisnuieste.

steaua-dinamo

Eu nu m-am mai uitat de mult timp la un meci si nici nu cred ca voi urmari unul prea curand, pentru ca mi se pare o pierdere de timp. Totusi, sunt momente cand merge un meci, daca sunt acasa si nu am ce face sau daca sunt acasa cu niste prieteni, in acele momente este potrivit un meci si niste bere, trece timpul altfel.

Meciul din aceasta seara a fost unul cu multe goluri, un total de 7 goluri s-au inscris. Scorul a fost de 5-2 pentru Steaua, nu ma asteptam la asta. Eu am o optiune activata pe telefon si primesc mesaj tot timpul cand cineva da gol si am ramas surprins cand am vazut un asemenea scor. Inca din minutul 22 a inscris Latovlevici pentru Steaua. Cel care a adus scorul la 1-1 este Rotariu, care a inscris pentru Dinamo. Dupa cateva minute, Varela inscrie iar pentru Steaua, si face scorul 2-1. Golurile 3 si 4 sunt inscrise de Chipciu si Adi Popa, ambii fiind jucatoriii stelei. Astfel, la pauza scorul este 4-1 pentru Steaua.

In minutul 53 jucatorul Valentin Lazar, de la Dinamo, inscrie al 2-lea gol pentru echipa lui. Cel care inscrie golul final este Keseru, scorul fiind 5-2. Nu ma asteptam la un astfel de scor, nu ma asteptam sa se scrie mai mult de 2 goluri, dar mai sunt si surprize.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *