Stitchers – un serial destul de fain

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Astazi vreau sa va vorbesc despre un nou serial pe care am inceput sa il urmaresc de cateva saptamani. Este vorba despre Stitchers, poate ati auzit si voi de el. Pana acum are doar 5 episoade, fiind lansat in 2 iunie, dar pare destul de interesant in ciuda notei pe care o are pe ImDB. Acolo, in jur de 3000 de useri i-au oferit nota de 6,4 dar eu sincer cred ca merita mai mult. Este un serial de genul Sci-Fi, dar din punctul meu de vedere mai mult o da inspre comedie. De ce intra el in categoria Sci-Fi?

Pai, ideea de baza a serialului este ca o agentia secreta a dezvoltat, cu ajutorul unor tineri, o tehnologie care ii merita unei persoane sa intre in memoriile recente ale unei persoane recent decedate. Pentru ca “stitch-ul” sa reuseasca trebuie ca persoana sa nu fie decedata de mai mult de cateva zile pentru ca atunci memoriile sale se distrug si nu mai pot fi interceptate atat de bine. De asta ei se conecteaza la memoriile unei persoane destul de repede. Scopul? Pai, scopul pana acum a fost sa rezolve diverse crime care erau cam dubioase. Multe asa-zise sinucideri au fost descoperite ca fiind de fapt crime sangeroase si multe altele.

Serialul nu este unul genial pe care vi-l recomand in mod explicit. Mai degraba este un serial dragutel care, sa zicem, merita 40 de minute o data pe saptamana, in special acum cand marea majoritate a serialelor interesante sunt in vacanta. Serialul este la inceput deci nu va fi foarte greu sa ajungeti cu el la zi. Personajele sunt destul de interesante, sunt tineri, deci dragostea este in floare si de aici si multe glume. Dupa parerea mea serialul este mai mult unu de comedie decat Sci-Fi si nota pe care cred eu ca o merita este in jur de 7-8. Poate 7,5 este cel mai bine, dar nu sub 7.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *