Taken 1 si 2

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Astazi am vazut 2 filme foarte bune Taken 1 si 2. Vreau sa vi le recomand si voua prin acest intermediu, sunt 2 filme care merita vazute, 2 filme cu actiune la care nu te poti plictisi. Primul film mi s-a parut mai bun decat partea a 2-a si din cate am citit pe internet cam asta este parerea generala.

In Taken 1 este vorba de rapirea fiicei lui Bryan. Atunci cand el afla ce sa intampla fiicei lui se duce sa o salveze, luptandu-se cu o intreaga “armata” infractionala din lumea proxenetismului. Chiar daca isi pune viata in pericol, experienta s-a din CIA il ajuta sa scape cu viata si sa o aduca acasa pe fiica lui.

Partea a 2-a a filmului este un fel de continuare, rudele celor care au fost ucisi de Bryan cautand razbunare. Dupa ce il rapeste pe Bryan si fosta sa sotie, Lenore, Kim trebuie sa ii ajute pentru a reusit sa scape.

Intamplarile se petrec in orase diferite, in Taken 1 actiunea se petrece la Paris, iar in Taken 2 la Istanbul. In amandoua partile Bryan se confrunta cu aceeasi dusmani, din aceeasi mafie.

Personajul principal este Bryan, fiind interpretat de Liam Neeson, un actor care joaca foarte bine, dupa parerea mea. Taken 1 a aparut in 2008, urmand ca 4 ani mai tarziu sa fie lansat si Taken 2. Din informatiile pe care le-am gasit, in anul 2015 va aparea si Taken 3, film pe care il astept pentru a vedea continuarea povestii. Sunt foarte curios ce se va intampla in Taken 3, daca producatorul va alege sa incheie aici seria acestor filme sau daca va mai scoate si altele. In general nu prea se fac mai mult de 3 filme de acest gen, pentru ca idea poate deveni plictisitoare cu timpul.

Liam Neeson a jucat si in filmul Non-Stop, ce a fost lansat anul acesta. A aparut in Romania pe 28 februarie, iar dupa trailer mi se pare un film foarte bun.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *