Telefon Nokia cu Android?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Nu stiu daca ati citit pe internet despre asa ceva, dar deocamdata sunt doar zvonuri. Sigur ati auzit cu totii de telefoanele Nokia Lumia, ultimele telefoane scoase pe piata de cei de la Nokia. Acestea functioneaza pe sistemul de operare Windows Phone, un sistem de operare pe care nu-l nu il aprecieaza si prefera Androidul.

Eu am citit despre asta pe un site romanesc cu stiri din acest domeniu, dar nu este foarte plauzibila idea de un telefon Nokia cu Android, cel putin nu acum, dar nu avem de unde sa stim. Androidul este un sistem de operare foarte popular, il folosesc foarte multi si s-au obisnuit cu el, motiv pentru care prefera telefoane care ruleaza tot acest sistem de operare. Nu este chiar atat de usor sa treci de la Android la Windows Phone, mai ales daca ai folosit Androidul mai multa vreme, te-am obisnuit cu el si iti va fi greu sa renunti la el.

Au aparut zvonuri despre un telefon Nokia Normandy, telefonul cu Android care ar putea costa doar 100 de dolari, un pret foarte mic pentru cea ce se spune ca ofera. Un ecran de 4 inch si un procesor Snapdragon 200 de 1 GHz si o camera foto de 5 MP parca nu ar intra in pretul de 100 de dolari, mai ales fiind un telefon Nokia, cunoscute pentru rezistenta lor, fiind de calitate si apreciate in toata lumea.

Nu stiu ce sa spun despre asta, nu ma pricep prea mult la telefoane, dar avand in vedere popularitatea sistemului de operare Android nu este exclus ca si cei de la Nokia sa incerce aceasta piata. Nu au avut prea mare succes cu Windows Phone, nu au fost vanzari chiar atat de mari si multi inca prefera alte sisteme de operare, pentru ca acesta este nou si inca nu e dezvoltat atat de mult pe cat prefera unii.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *