Telefon octacore romanesc

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Firmele romanesti au inceput sa lanseze tot mai des telefoane si tablete performante, la preturi bune, iar din acest motiv au inceput sa aiba succes si scot pe piata telefoane si tablete pe care sa si le poata permite oricine. Cei de la Evolion au scos pe piata in telefon octacore, adica cu procesor in 8 nuclee, iar asta asigura o viteza de procesare mult mai buna.

Telefonul Evolio X6 are specificatii de top, iar asta il face unul dintre cele mai performante telefoane lansate de romani. Este un telefon dual-sim, are un ecran mare de 5,5 inch, FullHD cu o rezolutie de 1920x1080p, iar asta ofera o claritate mare a imaginii. Pentru ca ecranul este important si de multe ori se intampla sa-l zgariem, este protejat cu Gorilla Glass.

Procesorul octacore are o frecventa de 1,7 GHz, cea ce ofera o viteza mai mare a acestuia. Cei 2 GB Ram vor functiona perfect in combinatie cu procesorul puternic. Memoria de 16 GB iti va oferi destul spatiu pentru muzica si poze.

Functiona NFC este si ea prezenta, iar aceasta este foarte folositoare. Tot mai multe telefoane vin cu aceasta functie. Daca nu stiti la ce va ajuta, cautati pe internet mai mult, sigur vei gasi destule date pentru a va convinge ca este de ajutor.

Telefonul este disponibil la pretul de 1499 lei, daca faceti precomanda pe siteul producatorului.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *