Tendintele pentru palarii – primavara / vara 2015

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Poti crea oricand un aspect incredibil de unic si elegant, jucandu-te cu cele mai simple piese daca stii cum sa iti accesorizezi tinutele corect. Palariile si orice tip de piese elegante pentru cap pot deveni detalii vitale pentru a-ti transforma complet look-ul de la casual la sic si extravagant. Iubim puterea unei palarii elegante de vara, prin urmare toate ne dorim sa cunoastem cele mai noi tendinte de primavara / vara 2015 pentru a descoperi cele mai atragatoare si mai extraordinare aspectele ale tinutelor pe care le-am intalnit in timpul spectacolelor de moda.

Pe langa alegerea super-imaginativa si plina de resurse a culorilor si materialelor, ceea ce am putea in special nota aici este abundenta de forme deosebite, design-uri si modele ale pieselor prezentate. De la renovarea si reinventarea stilului traditional la design-uri experimentale si proaspete, toate aceste piese au fost unice si minunate, fiecare reprezentand un detaliu ideal pentru completarea tinutelor fermecatoare dezvaluite in timpul spectacolelor de moda incitante din acest an. Stiind trendurile de primavara / vara 2015 pentru aceste accesorii, vei putea obtine tone de idei pentru a-ti face tinutele mai atragatoare si mai memorabile!

Palariile Panama

Palariile Panama, precum si modelele casual tip galeata, sunt probabil accesoriile cel mai frecvent intalnite ale fiecarui sezon cald. Modelele Panama tipice, inspirate din vara sunt liderii aici, fiind prezentate intr-o serie vasta de culori si interpretari de design, fiecare avand ceva unic si creativ.

Palariile luntras

Ideale pentru a fi purtate la un picnic sau la o plimbare de vara, palariile luntras reprezinta urmatoarea tendinta a primaverii 2015. Majoritatea creatorilor de moda au apelat la prototipul scolaritei, creand niste palarii luntras minunate purtate in pozitii modificate si avand nuante cremoase. In conformitate cu modelele traditionale, cum ar cele din paie, au fost prezentate de asemenea, si unele nuante si materiale inovatoare, cum ar fi tonurile de negru sau optiunile colorate cu usoare note masculine.

Palariile cu boruri largi

Palariile cu boruri largi sunt cele mai bune articole pentru a construi tinute frumoase, boeme, feminine. Mai mult de atat, aceste palarii sunt suficient de flexibile pentru a fi purtate atat in ​​strada cat si la plaja, cu pantofi cu toc inalt sau sandale joase motiv pentru care multi designeri au preferat aceste accesorii in creatiile lor de vara. Au atras atentia in special piesele elegante ce denota starea de spirit a anilor saptezeci si modelele supradimensionate disponibile intr-o varietate de nuante, de la nud la stralucitor.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *