Treptele Haiku – un loc impresionant

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Nu au fost nevoit decat de niste simple imagini pentru a-mi da seama ca este un traseu spectaculos pe care oricine ar vrea sa-l strabata. Treptele Haiku se afla in Hawaii in muntii  Ko’olau si are un total de 3922 de trepte. Mai numita si Stairway to Haven, insemnand scara catre Ray, este o destinatie preferata petnru turistii care cauta adrenalina si locuri noi pentru drumetii.

Initial constructia a fost realizata din lemn, ulterior fiind modificata pentru a-i mari rezistenta, in prezent scarile fiind din otel.

Din pacate, turisti nu au acces la acest traseu, intrarea de la baza scarilor fiind pazita pe timpul zilei. Cu toate acestea, cei care doresc foarte mult sa urce cele 3922 de trepte, se strecoara in timpul noptii sau chiar in timpul zilei si reusesc sa strabata traseul mult ravnit.

haiku haiku2 haiku3 haiku4

Am pus mai sus 4 imagini, care sigur sunt impresionante si va poate crea o imagine despre ce peisaje ofera traseul. Cu toate astea, un video ar explica mai bine cea ce inseamna traseul, cel de jos este foarte bine facut.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *