Trupe pe care as vrea sa le vad in tara

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cu totii avem artisti preferati pe care am vrea sa ii vedem intr-un concert, sa ii ascultam live si sa vedem ce show ar putea sa faca. Eu am avut ocazia sa imi vad trupa preferata anul trecut, in cadrul evenimentului Rock the City 2013, unde am participat cu drag pentru a vedea trupa Rammstein. Fiind trupa mea preferata am stiut inca din primele zile de cand s-a anuntat ca vor participa ca trebuie sa fiu prezent, trupe mari ca acestea nu vin foarte des in aceeasi tara, asa ca nu avea rost sa imi pierd ocazia.

Cu toate astea, inca mai am cateva nume pe care as vrea sa le trec pe lista mea, sa vad cateva concerte de ale lor. Anul acesta vor canta si cei de la 30 Seconds to Mars, intr-un concert pe 5 iulie la Romexpo. Nu este trupa mea favorita, dar merita sa particip la un concert de a lor, cea ce cred ca voi face.

As vrea sa vina in Romania marele artist Eminem, cu siguranta as fi prezent la un concert de al lui, dar nu cred ca va veni prea curand pe la noi in tara. Este putin probabil sa reuseasca cineva sa-l aduca in Romania, dar cu siguranta ar fi foarte multi interesati de un concert al lui si prezenta va fi enorma. Ar veni si oameni din tarile invecinate, pentru ca ar fi o ocazie unica.

Marilyn Manson este un artist a carei melodii le ascult de ceva vreme, mi-as dori sa-l vad live intr-un concert, dar iarasi nu cred ca va veni prea curand in tara noastra, dar nu se stie. In ultimii ani au fost multe trupe mari pe la noi, s-a reusit sa aduca artisti cunoscuti, asa ca sunt sperante pentru toti.

Aceste 2 nume as vrea sa fie pe afisele a unor concerte din Romania si sper ca in curand se va intampla si asta.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *