Ultima zi pentru elevii de clasa a 12-a

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Astazi este ultima zi pentru elevii de clasa a 12-a care termina liceul si trebuie sa se indrepte spre alte cai, fiecare spre cea ce vrea sa faca in viitor. Unii aleg sa se duca la facultate pentru a continua studiile, cu speranta ca pe viitor vor reusit sa obtina un job mai usor si mai bine platit. Chiar daca multi se gandesc ca facultate nu este tocmai cea mai buna optiune pentru Romania, pentru majoritatea obsolventilor de liceu este singura varianta pe care o pot alege, fiind cea mai sigura.

Unii aleg sa plece in strainatate, fiind o varianta usoara, daca au un loc de munca asigurat si bine platit, pentru nivelul fiecaruia. Din pacate, o multime de tineri aleg sa plece in alte tari dupa ce termina liceul si dau bacalaureatul, iar asta nu este un lucru bun. Nesiguranta unui loc de munca in Romania ii obliga pe multi sa paraseasca tara, pentru a castiga mai multi bani si a reusit sa isi puna deoparte o anumita suma.

Cei care isi gasesc un loc de munca in tara, deobicei aleg sa ramana in Romania, fiindu-le mai usor, nefiind nevoiti sa invete o limba noua si sa se adapteze la un alt nivel de trai.

La sfarsitul lunii iunie si inceputul lunii iulie vor fi examenele de bacalaureat, examene foarte importante din viata fiecaruia, chiar daca aleg sa se inscrie la facultate sau nu.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *