Umbre – un nou serial romanesc

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

umbre

Probabil ati auzit deja de acest serial romanesc, avand in vedere publicitatea masiva de care a avut parte. Este un serial de tip mafiot, filmat in Romania de catre HBO. Poate ca deja v-ati plictisit de telenovele romanesti si comediile care de multe ori nu aveau prea mare haz. Cu siguranta va doreati ceva nou, ceva mai interesant filmat in tara noastra.

Serialul Umbre are sansa de a se remarca, atat pe piata romaneasca cat si cea internationala. Este un serial destul de interesant, iar aceasta parere o am dupa primele 3 episoade. Avand in vedere ca resursele sunt limitate, cu siguranta, serialul va trebui sa se faca remarcat prin alte mijloace, cum ar fi niste idei unice si cat mai captivante.

Prima jumatate a primul sezon ma facea sa o las balta, nu parea nimic interesant si chiar eram dezamagit, dar spre sfarsit a inceput sa apara lucrurile care vor face din acest serial unul captivant, cu siguranta.

In serial este vorba de un tip pe nume Relu care lucreaza pentru un mare interlop din Bucuresti, numit Capitanu’. Relu are o familie de care Capitanu’ nu are habar, pentru a nu fi vulnerabil din acest punct de vedere. Nici familia lui Relu nu stie cu ce se ocupa, crezand ca este doar un simplu taximetrist.

Povestea se complita, fiul interlopului Capitanu’ afla de familia acestuia si cu siguranta totul va deveni mult mai complicat.

Cam asta am avut de zis despre serial, sper ca v-am facut sa-l urmariti si poate

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *