Un nou blog

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

M-am decis sa imi fac un nou blog, acesta, un blog mai calitativ, unde sa postez articole mai interesante, articole folositoare cu informatii utile pentru toti. Eu ma numesc Stefan si m-am apucat de mediul online de ceva vreme, de prin 2009. De atunci pana in ziua de azi am invat multe, chiar daca am avut si momente cand doream sa ma las de siteuri si de online, dupa cateva luni de inactivitate m-am reapucat, pentru ca asta imi place sa fac.

Acest nou blog vreau sa fie ceva mai bun ca celalalt, voi face articole pe subiecte care merita tratate, astfel voi avea un blog in care poti gasi articole bune, articole cu informatii pe care le cauti. Prefer sa ma axez mai mult pe nisa sanatate, sa scriu mai mult articole despre produse eco, produse care contin anumite vitamine sau diverse lucruri din acest domeniu. Consider ca este foarte important sa stim cat mai multe despre cum sa ne mentinem sanatatea, motiv pentru care voi face cat mai multe articole din domeniu asta.

Nu vor lipsi nici articolele din domeniu IT, fiind domeniul meu preferat, deci nu pot sa trec cu vederea noutatile ce apar zi de din. Voi scrie articole despre cea ce apare nou, tehnologii noi, telefoane noi sau alte produse pe care le asteptam cu totii. Voi face o categorie separata in care voi posta in general stiri din domeniul IT, pentru ca asta cauta toti cei care sunt interesati de acest subiect.

Voi face si articole personale, dar mai rar, prefer sa fie un blog ceva mai obiectiv, chiar daca e cam imposibil sa nu iti zici parerea pe un blog, pentru ca asta e scopul unuia. Nu poti sa-ti faci un blog prea obiectiv, atunci cand scrii articole, le vei face dupa propriile idei.

Sper sa va placa viitoarele articole postate aici, sa le apreciati, da mai departe si sper sa gasiti informatii folositoare in ele, pentru a-si atinge scopul.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *